Tuotekortin, tuotelistauksen ja muiden valmiiden sivujen muokkaus
Tuotekortin, tuotelistauksen ja muiden valmiiden sivujen muokkaus

Näin muokkaat verkkokaupan tuotekorttia, tuoteluetteloa ja muita teeman valmiita sivuja.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Löydät teemoista valmiita sivuja mm. tuote, tuoteryhmä, tuoteluettelo, valmistaja, haku, ostoskori, artikkeli, blogi, salasana, 404 virhe. Sivut ovat valmiiksi mukana teemassa ja niitä voi tarvittaessa muokata seuraavan ohjeen mukaan.

Löydät teeman sivut kohdasta > Verkkokauppa > Muokkaa teemaa.

Valitse sivu

Valitse ensin pudotusvalikosta sivu, jota haluat muokata. Näet myös kielivalinnan, mikäli verkkokaupassa on useampi kieli aktivoituna.

Lisää sivulle osioita

Valmiit sivut muodostuvat normaaliin tapaan päällekkäin pinottavista osioista. Esimerkkinä voit lisätä ostoskori-sivun loppuun tuotelistauksen ja tarjota asiakkaille mahdollisuus heräteostosten tekemiseen.

Mallikuvassa Wave-teema, mihin on lisätty ostoskori-sivun loppuun omia osioita.

Asetukset ja sisältö

Mikäli osiolla on jotain muokattavaa, löydät asetukset klikkaamalla osion nimeä. Useimmissa valmiiden sivujen osioissa on pelkkä ylös/alas järjestäminen.

Tuotekortista löytyy myös kohta sisältö ja siitä on mahdollista lisätä toimitukseen sekä maksamiseen liittyvää lisätietoa. Tällä tavalla ylläpitää kätevästi jokaisessa tuotteessa näkyvää tietoa yhdestä paikasta.

Muutosten julkaiseminen tai peruminen

Näet tallenna-painikkeen kirkkaana, kun teemasta löytyy muutoksia, joita ei ole vielä julkaistu verkkokauppaan. Voit päivittää muutokset verkkokauppaan klikkaamalla Tallenna -painiketta.

Ennen muutosten tallennusta on mahdollista perua muutoksia. Palaat yhden muutoksen kerrallaan taaksepäin vasemmalle kiertyvästä nuolesta tai voit perua kaikki muutokset edelliseen tallennukseen saakka Luonnos -painikkeesta.