Yläosan ilmoituksen muokkaus

Näin muokkaat verkkokaupan yläosan ilmoitus-osiota.

Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupan yläosaan voi asettaa näkymään ilmoitus-osion ajankohtaisista asioista. Ominaisuutta on hyvä hyödyntää kertomalla esimerkiksi saapuneesta mallistosta, ilmaisesta toimituksesta tai kotimaisuudesta.

Löydät ilmoituksen hallinnan kohdasta > Verkkokauppa > Muokkaa teemaa > Ilmoitus > Muokkaa.

Sisältö

Sisältöön voit lisätä yhden tai useamman ilmoituksen. Ilmoitus sisältää tekstiä ja siinä voi olla myös linkki verkkokaupan sisältöön.

Asetukset

Asetuksista valitset näkyykö ilmoitus verkkokaupassa ja jos näkyy, näytetäänkö se vain etusivulla vai kaikilla sivuilla. Lisäksi sieltä löytyy muita ilmoituksen näyttämiseen liittyviä asetuksia.

Muutosten julkaiseminen tai peruminen

Näet tallenna-painikkeen kirkkaana, kun teemasta löytyy muutoksia, joita ei ole vielä julkaistu verkkokauppaan. Voit päivittää muutokset verkkokauppaan klikkaamalla Tallenna -painiketta.

Ennen muutosten tallennusta on mahdollista perua muutoksia. Palaat yhden muutoksen kerrallaan taaksepäin vasemmalle kiertyvästä nuolesta tai voit perua kaikki muutokset edelliseen tallennukseen saakka Luonnos -painikkeesta.