Sivun osioiden lisääminen, järjestäminen ja asetukset

Näin rakennat verkkokaupan sivuille sisältöä valmiiksi suunniteltujen osioiden avulla.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupan sivujen sisältö rakentuu erilaisista valmiiksi suunnitelluista osioista, joita löytyy yli 50 erilaista. Osiot pinotaan simppelisti sivulle päällekkäin ja mitään muuta ei tarvita. Tämä tekee sivujen rakentamisesta helppoa ja nopeaa, eikä vaadi yhtään ohjelmointiosaamista upean verkkokaupan luomiseksi.

Löydät osiot kohdasta > Verkkokauppa > Muokkaa teemaa.

Osioiden lisääminen

Osioita lisätään sinisestä + pallosta. Liikuttamalla hiiren osoitinta osioiden päällä tulee kuvake näkyviin niiden väliin ja voit valita sopivan kohdan uudelle osiolle.

Tämän jälkeen avautuu lista, joista voit valita mitä haluat lisätä. Kirjoita hakuun esimerkiksi Kuva ja silloin näet kaikki osiot missä on kuvia.

Osioiden painikkeet

Vie hiiren osoitin osion päälle tai klikkaa osiota ja näet painikkeet.

Osioiden sisältöä ja asetuksia muokataan klikkaamalla osion nimeä.

Nimen oikealla puolella olevista napeista löytyy osion kopionti uudeksi, siirtäminen ylös / alas ja poistaminen. Nämä napit löytyvät vain niistä osioista, missä toiminnot on mahdollista suorittaa.

Osioiden muokkaaminen

Osion nimeä klikkaamalla avautuu ikkuna, jota kautta osion sisältöä ja asetuksia muokataan. Jokasella osiolla on omanlaisensa sisältö ja asetukset.

Katso tarkempia ohjeita eri osioihin:

Muutosten julkaiseminen tai peruminen

Näet tallenna-painikkeen kirkkaana, kun teemasta löytyy muutoksia, joita ei ole vielä julkaistu verkkokauppaan. Voit päivittää muutokset verkkokauppaan klikkaamalla Tallenna -painiketta.

Ennen muutosten tallennusta on mahdollista perua muutoksia. Palaat yhden muutoksen kerrallaan taaksepäin vasemmalle kiertyvästä nuolesta tai voit perua kaikki muutokset edelliseen tallennukseen saakka Luonnos -painikkeesta.