Verkkokaupan värien muokkaus

Näin muokkaat verkkokaupan värejä.

Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupan värejä muokataan teeman asetuksista. Eri teemoissa voi olla erilaisia väriasetuksia ulkoasun tyylistä riippuen. Se mitä värejä tätä kautta on mahdollista muokata riippuu aina teemasta.

Löydät värien hallinnan kohdasta > Verkkokauppa > Muokkaa teemaa > Valikko vasemmalla > Värit.

Päävärit

Pääväreihin on valittu värejä, joita muuttamalla saat vaihdettua verkkokauppaan brändillesi sopivat värit.

Lisävärit

Lisäväreistä löydät kaikki loput värit ja voit muokata värejä yksityiskohtaisemmin.

Värin muokkaaminen

Muokkaa väriä klikkaamalla väripalloa, valitse sen jälkeen uusi väri klikkaamalla väripalettia ja lopuksi Vahvista. Vahvistuksen jälkeen odota hetki ja väri päivittyy editorissa näkyvään muokkauksessa olevaan verkkokaupan versioon.

Tumma taustaväri / verkkokauppa

Teemoissa on yleensä vaalea taustaväri, mutta mikään ei estä tekemästä tummaa verkkokauppaa. Onnistut simppelisti vaihtamalla taustavärit tummiksi ja tekstit vaaleiksi värien asetuksista.

Muutosten julkaiseminen tai peruminen

Näet tallenna-painikkeen kirkkaana, kun teemasta löytyy muutoksia, joita ei ole vielä julkaistu verkkokauppaan. Voit päivittää muutokset verkkokauppaan klikkaamalla Tallenna -painiketta.

Ennen muutosten tallennusta on mahdollista perua muutoksia. Palaat yhden muutoksen kerrallaan taaksepäin vasemmalle kiertyvästä nuolesta tai voit perua kaikki muutokset edelliseen tallennukseen saakka Luonnos -painikkeesta.