Verkkokaupan fonttien muokkaus

Näin muokkaat verkkokaupan fontteja.

Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupan fontteja muokataan teeman asetuksista. Fontit ja niiden tyylit määrittelevät sen, miltä tekstit näyttävät asiakkaalle verkkokaupassa.

Löydät fonttien hallinnan kohdasta > Verkkokauppa > Muokkaa teemaa > Valikko vasemmalla > Teksti.

Fonttien asetukset

Muokkaat verkkokaupan fontteja helposti asetuksia muuttamalla. Voit valita listasta käytettävän fontin ja asettaa sille erilaisia tyylejä. Muutoksen jälkeen odota hetki ja muutos päivittyy editorissa näkyvään verkkokaupan muokattavaan versioon.

Muutosten julkaiseminen tai peruminen

Näet tallenna-painikkeen kirkkaana, kun teemasta löytyy muutoksia, joita ei ole vielä julkaistu verkkokauppaan. Voit päivittää muutokset verkkokauppaan klikkaamalla Tallenna -painiketta.

Ennen muutosten tallennusta on mahdollista perua muutoksia. Palaat yhden muutoksen kerrallaan taaksepäin vasemmalle kiertyvästä nuolesta tai voit perua kaikki muutokset edelliseen tallennukseen saakka Luonnos -painikkeesta.