Logon lisääminen verkkokauppaan

Näin lisäät verkkokauppaan logon.

Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupan logon tilalla näytetään oletuksena verkkokaupan nimi tekstinä. Tämä käy hyvin logosta ja omaa graafista logoa ei ole pakko lisätä. Graafinen logo on kuitenkin usein paljon tyylikkäämpi vaihtoehto ja lisäät sen seuraavalla tavalla.

Löydät logon hallinnan kohdasta > Verkkokauppa > Muokkaa teemaa > Yätunniste > Sisältö.

Logon lisääminen

Klikkaa ensin Lisää kuva-painiketta.

Klikkaa avautuneesta tiedostoselaimesta Lataa kuvatiedosto ja valitse kuva omalta koneeltasi.

Valitse lopuksi lataamasi kuva ja klikkaa Valitse-painiketta.

Logon asetukset

Logon lisäämisen jälkeen voit säätää logon kokoa tietokone- ja mobiilinäkymässä.

Katso omaa verkkokauppaa puhelimella tai kaventamalla selainikkunaa ja näet miltä logo näyttää mobiilinäkymässä.

Logot Aurora-teemassa

Aurora-teemassa voi lisätä 2 erilaista logoa, koska etusivulla yläpalkki on läpinäkyvä.

Jos lataat vain yhden logon, valitse sellainen logo, joka sopii etusivulla olevan kuvan päälle ja valkoiselle yläpalkille. Huomaathan, ettei logo voi olla valkoinen, jos yläpalkin taustaväri on valkoinen.

Vaihtoehtoisesti voit lisätä esimerkiksi valkoisen logon etusivulle ja mustan logon muille sivuille. Tällä tavalla logo näyttää hyvältä niin etusivulla kuin muillakin sivuilla.

Muutosten julkaiseminen tai peruminen

Näet tallenna-painikkeen kirkkaana, kun teemasta löytyy muutoksia, joita ei ole vielä julkaistu verkkokauppaan. Voit päivittää muutokset verkkokauppaan klikkaamalla Tallenna -painiketta.

Ennen muutosten tallennusta on mahdollista perua muutoksia. Palaat yhden muutoksen kerrallaan taaksepäin vasemmalle kiertyvästä nuolesta tai voit perua kaikki muutokset edelliseen tallennukseen saakka Luonnos -painikkeesta.