Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatVerkkokauppaUlkoasu
Tietoa verkkokaupan ulkoasusta (teemoista)
Tietoa verkkokaupan ulkoasusta (teemoista)

Teema määrittää verkkokaupan ulkoasun tyylin ja toiminnot.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupan ulkoasu syntyy teemalla. Teema sisältää ulkoasun tyylin ja myös kaikki verkkokaupassa olevat toiminnot. Käytännössä teema sisältää kaiken, mikä näkyy asiakkaille internetissä. Teeman ansiosta verkkokaupan ulkoasun ja toimintojen uudistus on helppoa vaihtamalla vain teema toiseen.

Löydät teemat hallinnan kohdasta > Verkkokauppa.

Teeman valitseminen

Valmiskaupassa on useita maksuttomia Premium-tasoisia teemoja. Näet kulloinkin saatavilla olevat teemat teemakaupasta ja voit valita niistä mieluisan omalle verkkokaupalle. Kokeile vapaasti miltä verkkokauppa näyttää eri teemoilla.

Katso teemakaupasta viimeisimmät uutuudet.

Teeman muokkaaminen

Klikkaa Muokkaa-painiketta ja siirryt teemaeditoriin muokkaamaan verkkokauppaa.

Tutustu tarkemmin teemaeditori tutuksi.

Teeman vaihtaminen

Ennen verkkokaupan julkaisua teemoja on helppo vaihdella ja kokeilla ilman riskiä kaupankäynnin häiriintymisestä. Sen sijaan julkaistun kaupan kanssa kannattaa olla varovaisempi. Voit kuitenkin edelleen muokata uutta teemaa häiritsemättä aktiivista verkkokauppaa, kun teet sen oikealla tavalla.

Tutustu tarkemmin teeman vaihtaminen.

Teemojen elinkaari

Verkkokaupassa teknologiat kehittyvät ja vaatimustasot nousevat jatkuvasti. Tästä syystä teemat tulevat aina jossain vaiheessa elinkaarensa päähän ja ne on suositeltavaa vaihtaa uuteen. Hyvä päivitysväli on 3-5 vuoden välein ja sillä varmistat verkkokaupan pysyvän teknisesti kehityksen kärjessä sekä saat parhaan hyödyn irti kaikista uusista palveluun lisätyistä ominaisuuksista.

Vastasiko tämä kysymykseesi?