Teeman vaihtaminen

Näin vaihdat verkkokaupassa käytössä olevan teeman uuteen teemaan tai saman teeman toiseen versioon.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Teema määrittelee verkkokaupan ulkoasun ja toiminnot. Teemakirjastoon on mahdollista asentaa erilaisia teemoja ja luoda kopioita saman teeman eri versioiksi. Voit muokata eri teemoja samaan aikaan ja vaihtaa helposti käyttöön verkkokauppaan.

Löydät teemat hallinnan kohdasta > Verkkokauppa.

Temakirjasto

Teemakirjasto sisältää kaikki teemasi. Kirjastossa näkyvät vasta asennetut teemat, teeman päivityksen teemaversiot sekä itse tehdyt kopiot teemoista.

Vaihe 1 : Ota käyttöön

Klikkaa Toiminnot -painikkeesta Ota käyttöön. Tämä ei vielä vaihda teemaa verkkokauppaan, mutta tuo julkaisun yhden askeleen päähän.

Vaihe 2 : Julkaise teema

Esikatsele tarvittaessa (Toiminnot > Esikatselu) ja klikkaa lopuksi Julkaise teema -painiketta. Tämän jälkeen uusi teema on käytössä verkkokaupassa.

Tarkista toimivuus

Teeman vaihtamisen jälkeen viimeinen tehtävä on tarkistaa toimivuus. Siirry katsomaan omaa verkkokauppaa ja kokeile kaiken toimivan halutulla tavalla. Kokeile mm. valikoita ja poimi tuotteita ostoskoriin ja siirry kassalle.

Jos kohtaat ongelmia, palaa teeman muokkaukseen tekemään parannuksia. Mikäli et ole varma ongelmien laajuudesta voit aina vaihtaa vanhan teeman takaisin käyttöön, kunnes ongelmat on saatu ratkaistua.