Uuden teemaversion päivitys

Näin päivität verkkokaupan teeman uusimpaan versioon.

Päivitetty yli viikko sitten

Teema määrittelee verkkokaupan ulkoasun ja toiminnot. Teemoihin julkaistaan ajoittain uusia versioita, jotka voivat sisältää mm. uusia toimintoja, vanhojen parannuksia tai havaittujen ongelmien korjauksia.

Löydät teemat hallinnan kohdasta > Verkkokauppa.

1. Aloitat teeman versiopäivityksen kohdasta Toiminnot > Päivitä.

Päivitys luo teemasta uuden version ja se ei millään tavalla vaikuta vanhaan teemaan tai häiritse verkkokaupan kaupankäyntiä. Voit huoletta aloittaa päivityksen.

2. Uusi versio ilmestyy Teemakirjasto-otsikon alle.

Tarkista Muokkaa-napista teeman olevan kunnossa. Muokkaa teemaa, jos jokin asia ei ole halutulla tavalla. Vasta kaiken ollessa kunnossa siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Valitse Ota käyttöön.

Klikkaa Toiminnot -painikkeesta Ota käyttöön. Tämä ei vielä vaihda teemaa verkkokauppaan, mutta tuo julkaisun yhden askeleen päähän. Voit vielä varmuudeksi esikatsella teemaa ennen julkaisua.

4 . Klikkaa Julkaise teema

Klikkaa lopuksi Julkaise teema -painiketta ja tämän jälkeen uusi teeman versio on käytössä verkkokaupassa.

Tarkista toimivuus

Teeman vaihtamisen jälkeen on hyvä vielä kertaalleen tarkistaa toimivuus. Siirry katsomaan omaa verkkokauppaa ja kokeile kaiken toimivan halutulla tavalla. Kokeile mm. valikoita ja poimi tuotteita ostoskoriin ja siirry kassalle.

Jos kohtaat ongelmia, palaa teeman muokkaukseen tekemään parannuksia. Mikäli et ole varma ongelmien laajuudesta voit aina vaihtaa vanhan version teemasta käyttöön, kunnes ongelmat on saatu ratkaistua.