Osiot : Arvostelut ja suositukset

Näin rakennat sisältöä arvostelujen ja suositusten avulla

Päivitetty yli viikko sitten

Tuotteiden arvostelut ja asiakkaiden suositukset ovat valmiiksi suunniteltuja osioita, joiden avulla rakennat helposti sisältöä verkkokauppaan.

Arvosteluilla ja suosituksilla kerrot asiakkaille muiden ihmisten kokemuksista ja autat tekemään ostopäätöksen. Usein toisten ihmisten kommentit ovat kaikista ratkaisevin asia positiivisen päätöksen syntymisessä.

Löydät osiot kohdasta > Verkkokauppa > Muokkaa teemaa.

Tuotteiden arvostelu

Tuotearvostelukaruselli-osiolla esittelet asiakkaiden antamia arvioita tuotteista.

Voit lisätä uusia arvosteluja Lisää arvostelu -painikkeesta. Tarvittaessa järjestät mainoksia oikealla puolella näkyvästä kolmesta viivasta ottamalla kuvakkeesta kiinni ja siirtämällä mainos ylös/alas listassa.

Pääset muokkaamaan arvostelun sisältöä klikkaamalla arvostelua listassa. Lisää arvosteluun haluamasi tiedot. Linkki-kenttään voit hakea esimerkiksi tuotteen verkkokaupasta.

Suositukset

Suosittelukaruselli ja lainauslohko-osioilla esittelet kommentteja verkkokaupassa samaan tapaan mitä yllä olevat tuotteiden arvostelut. Näiden suurin ero on tyyleissä, miltä osiot näyttävät.

Mallikuvassa Aurora-teema.

Muutosten julkaiseminen tai peruminen

Näet tallenna-painikkeen kirkkaana, kun teemasta löytyy muutoksia, joita ei ole vielä julkaistu verkkokauppaan. Voit päivittää muutokset verkkokauppaan klikkaamalla Tallenna -painiketta.

Ennen muutosten tallennusta on mahdollista perua muutoksia. Palaat yhden muutoksen kerrallaan taaksepäin vasemmalle kiertyvästä nuolesta tai voit perua kaikki muutokset edelliseen tallennukseen saakka Luonnos -painikkeesta.

Liittyvät ohjeet