Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatVerkkokauppaMaksutavat
Tietoa verkkokaupan maksutavoista
Tietoa verkkokaupan maksutavoista

Näin lisäät kaikki tarpeelliset maksutavat verkkokauppaan.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokauppa vaatii aina vähintään yhden maksutavan, jotta ostoksen voi viedä loppuun saakka verkkokaupan kassalla. Maksutapoja on monenlaisia ja oikean valitsemiseen vaikuttaa esimerkiksi se myytkö kuluttajille vai yrityksille ja mikä on markkina-alueesi.

Käydään seuraavassa läpi erilaisia vaihtoehtoja tarkemmin.

Kuluttajille myyntiin

Suosittelemme kuluttajakaupalle kokonaisvaltaista Klarna Checkout kassaratkaisua. Saat kaikki tarpeelliset maksutavat yhdellä sopimuksella ja Klarna kantaa mahdolliset luottoriskit laskutuksesta. Klarna automatisoi parhaiten verkkokauppasi maksuliikenteen ja vapauttaa aikaasi tärkeimpiin asioihin, kuten markkinointiin.

Myös Klarna Payments ja Paytrail soveltuvat kuluttajakauppaan.

Yritysten väliseen myyntiin

Yritysten väliseen myyntiin suosittelemme Paytrailin käyttöönottoa. Maksupalvelu sisältää kaikki tarpeelliset maksutavat yhdellä sopimuksella ja kiinteällä ennakoitavalla kuukausimaksulla.

Paytrail mahdollistaa myös omien maksutapojen lisäämisen verkkokaupan kassalle ja voit lisätä esimerkiksi parhaille asiakkaille tilille ostamisen mahdollisuuden tai noudon varastosta.

Myös Klarnan maksupalvelut soveltuvat yritysten väliseen myyntiin.

Kansainväliseen kaupankäyntiin

Kansainväliseen kaupankäyntiin suosittelemme Klarna Checkoutin käyttämistä. Klarnan kassaratkaisu sisältää valmiit maksutavat yli 200 maahan, tunnistaen automaattisesti mistä maasta ostaja on ja tarjoten heti sopivat maksutavat verkkokaupan kassalle.

Klarna Checkout huolehtii kansainvälisestä rahaliikenteestä automaattisesti puolestasi ja saat turvalliset tilitykset helposti yrityksesi tilille.

Maksutavat lahjakorttien vastaanottamiseen ja kustomoitujen maksutapojen luomiseen

Kun myyt verkkokaupassa lahjakortteja, tarvitset niiden vastaanottamiseen Lahjakortit maksutavan.

Kun tarvitset esimerkiksi Maksu noudettaessa, Tilille ostaminen, Laskutus tai minkä vain kustomoidun maksutavan, voit luoda niitä omien maksutapojen kautta.

Vastasiko tämä kysymykseesi?