Kaikki kokoelmatVerkkokauppaMaksutavat
Omien maksutapojen lisääminen

Luo verkkokauppaan omia maksutapoja.

Päivitetty yli viikko sitten

Omien maksutapojen avulla lisäät verkkokauppaan esimerkiksi Osto tilille tai Maksu noudettaessa maksutavan.

Lisää oma maksutapa verkkokauppaan

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää maksutapa -painiketta.

3. Valitse minkä tyyppinen maksutapa on kyseessä.

4. Lisää maksutavalle tarvittavat tiedot.

5. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Rajaukset

Maksutavasta löytyy monipuoliset rajaukset. Näiden avulla rajoitat käytön esimerkiksi vain tietylle asiakasryhmälle, tuotteelle tai vaikka vain yhdelle asiakkaalle tunnisteiden avulla.

Maksuliikenteen hoitaminen

Omissa maksutavoissa kauppias vastaa itsenäisesti maksuliikenteen hoitamisesta. Kun luot esimerkiksi Laskutus maksutavan vastaat laskun lähettämisestä, reskontrasta, muistutuksista, perinnästä ja kaikesta muusta laskutukseen liittyvästä.