Klarna Payments

Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan yhdellä sopimuksella.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Klarna Payments tarjoaa yhdellä sopimuksella laajan kirjon erilaisia maksutapoja mm. verkkopankit, maksukortit, lasku ja osamaksu.

Tutustu tarkemmin kotisivulla https://www.klarna.com.

Aktivoi maksutapa tilaamalla palvelu

Klarna Payments (KP) on valmiiksi asennettu ja ainoa mitä sinun tulee tehdä on vahvistaa palvelun tilaus. Tilauksen jälkeen olet valmis aloittamaan maksujen vastaanottamisen.

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Maksutavat.

2. Klikkaa Tilaa -painiketta.

3. Täytä kaikki lomakkeessa kysytyt tiedot huolella. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat viivästyttää maksutavan aktivointia useilla päivillä. Huomioithan myös, että y-tunnus on pakollinen tieto.

4. Lopuksi hyväksy ehdot ja lähetä tiedot

Saat tilauksesta Klarnalta sähköpostia ja voit seurata etenemistä maksutapojen hallinnassa.

Mikäli Klarna ei jostain syystä suostu hyväksymään palvelun tilausta, saat verkkokauppaan maksutavat Paytrailin kautta.

Lisää maksutapa verkkokauppaan

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Toimitustavat.

2. Klikkaa Klarna Payments kohdalla Asetukset -linkkiä.

3. Valitse tilaksi Käytössä.

4. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Tarkista toimivuus

Maksutavan lisäämisen jälkeen viimeinen tehtävä on tarkistaa toimivuus. Mene omaan verkkokauppaan, lisää tuote ostoskoriin, siirry kassalle ja maksa ostos. Maksutapa on kunnossa, kun maksaminen onnistuu ja pääset maksun jälkeen takaisin kauppaan.

Vinkit testaamiseen: Voit tehdä tarkistusta varten 1€ testituotteen. Maksun jälkeen saat Klarnan hallintapaneelista palautettua summan takaisin tilillesi.

Klarna-sovelluksen toimintoja

Löydät sovelluksen kaupan hallinnasta > Oikea yläkulma > Sovellukset > Klarna > Avaa.

Toiminnot-valikon alta löydät seuraavat asiat:

• Näytä tilin tiedot -kohdasta näet Klarna-tilisi tiedot.

• Tilaa uudet tunnukset -kohdasta voit tilata uudet tunnukset Klarnaan. Se voi olla tarpeen, jos Klarna ei toimi oikein. Tunnukset päivitetään automaattisesti taustalla. Niitä ei lähetetä sinulle, eikä niitä tarvitse asettaa mihinkään manuaalisesti.

• Klarna On-site Messaging / Hae kauppiasrahoitusta -kohdista voit tutustua Klarnan tarjoamiin lisäpalveluihin.

• Asenna maksutapa uudelleen -kohdasta voit asentaa Klarna -maksutavan uudelleen, jos se ei toimi oikein.

• Aloita uudelleen -toiminnolla voit aloittaa koko käyttöönoton alusta, jos hakemuksesi hylättiin aiemmin

Hyväksytyn aktivoinnin jälkeen sovelluksen sivulla on myös Klarna Merchant Portal -painike, josta pääset siirtymään Klarna-kauppiasportaaliin. Portaalista löydät tarkempia tietoja Klarna-tilistäsi, maksuista, sekä tilityksistä. Klarnan kauppiastuki osaa opastaa tarkemmin portaalin käytössä.