Kaikki kokoelmatVerkkokauppaSivut
Sivujen lisääminen ja hallinta
Päivitetty yli viikko sitten

Luot verkkokauppaan monipuolisesti sisältöä sivujen avulla. Voit kertoa esimerkiksi yrityksesi toiminnasta, myymälästä, valmistajista, kanta-asiakkuudesta tai mistä vain.

Sivujen kautta onnistuu yksinkertaisten tekstisivujen rakennus, kun taas monipuolisempaa sisältöä kaipaavat sivut on suositeltavaa tehdä teemaeditorilla.

Löydät sivujen hallinnan kohdasta > Verkkokauppa > Sivut.

Näin lisäät uuden sivun

1. Klikkaa Lisää sivu -painiketta.

2. Kirjoita sivulle Nimi.

3. Lisää Sisältö tekstieditorilla tai valitse Verkkokauppa kohdasta Rakenna sivu teemaeditorilla.

4. Lopuksi Tallenna

Nyt sivu on luotu ja voit jatkaa sisällön lisäämistä valitsemallasi tavalla.

Sisällön lisäys tekstieditorilla

Sisällön lisäys tekstieditorilla sopii parhaiten yksinkertaisten tekstisivujen tekemiseen. Jos valitsit rakenna sivu teemaeditorilla tämä kenttä ei ole käytössä.

Sivun rakentaminen teemaeditorilla

Sivun tallennuksen jälkeen näkyviin tulee Muokkaa-nappi, josta pääset rakentamaan sivun. Käytössä ovat samat monipuoliset työkalut mitä verkkokaupan etusivun ja muiden teemaan sisältyvien sivujen rakennuksessa. Katso tarkemmat teeman ohjeet.

Näin löydät sivun teemaeditorin kautta

Avaa ensin pudotusvalikko, klikkaa Valitse sivun mukaan ja hae sivu.

Mikäli sivu ei näy haussa, suosittelemme tarkistamaan sivun asetuksen. Katso Rakenna sivu teemaeditorilla olevan valittuna sivun asetuksiin.

Etusivu on pakollinen

Sivuissa on hyvä huomioida se, että Etusivu pitää olla lisättynä listaan. Etusivua ei siis saa nimetä uudelleen tai poistaa. Etusivun sisältöä muokataan aina teemaeditorissa.

Sivun lisääminen verkkokaupan navigaatioon

Lisäät sivun verkkokaupan valikkoon samalla tavalla kuin tuoteryhmät ja muut kohteet. Katso tarkemmat ohjeet valikon rakennukseen.