Kaikki kokoelmatMyynnit
Toimituksen luonti

Näin luot tilaukselle toimituksia ja muodostat osoitekortit.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Tilaukselle luodaan toimituksia suoraan kaupan tilaushallinnasta. Voi luoda yhden tai useamman toimituksen tilausta kohden ja muodostaa samalla osoitekortit paketteihin.

Löydät toimituksen luonnin kohdasta > Myynnit > Avaa tilaus > Luo toimitus.

Tämä ohje koskee toimituksen luontia ilman käsittelyä. Tilauksen käsittelyn yhteydessä luotava toimitus toimii samalla tavalla, mutta osoitekortin ja kuljetusyhtiön valinta ei ole pakollista.

Paketin sisältö ja tiedot

Paketin sisältö ja tiedot kohdassa määritellään paketin sisältö, mitat ja paino. Järjestelmä laskee painon automaattisesti tuotteisiin asetettujen painojen perusteella. Tarvittaessa voit muuttaa painoa. Voit luoda valmiiksi talteen erilaisia pakkauksia klikkaamalla Uusi pakkaus -linkkiä. Jatkossa tallessa olevista pakkauksista on helppoa ja nopeaa valita toimitukselle parhaiten sopiva pakkaus.

Mikäli tuotteet eivät mahdu yhteen pakettiin voit tehdä monipakettilähetyksen klikkaamalla Uusi paketti -painiketta ja valitsemalla tuotteet eri paketteihin.

Kuljetusyhtiö ja osoitekortti

Asiakkaan kassalla valitsema kuljetusyhtiö ja noutopiste on valmiiksi valittuna nopeuttaen toimituksen luontia.

Osoitekortit muodostetaan tilaukselle valitun toimitustavan mukaisesti, mutta voit tarvittaessa vaihtaa kuljetusyhtiötä ja noutopistettä.

Kuljetusyhtiöiden näkyminen vaatii pakkauksen mittojen ja painon asettamista, jonka jälkeen ne tulevat näkyviin.

Lopuksi vahvista toimituksen luonti ja tilaukselle luodaan toimitus sekä muodostetaan osoitekortti.

Toimituksen luonti edellyttää sovelluksen asentamista

Osoitekorttien luonti ja kuljetusyhtiöiden haku vaatii sovelluksen asentamisen ja sopimuksen tekemisen Shipit -palvelun kanssa.

Huomioithan käytössä olevan palvelupaketin vaikuttavan käytössä oleviin ominaisuuksiin. Tarkemmat ominaisuudet nähtävillä kotisivulta.