Kaikki kokoelmatTuotteet
Tietoa tuotteiden hallinnasta

Näin hallitset kaupan tuotteita ja varastosaldoja.

Päivitetty yli viikko sitten

Tuotteiden hallinta on yksi keskeisimmistä kaupan toiminnoista. Sen tärkeimpiä tehtäviä on varmistaa oikeanlaiset tuotetiedot, varastosaldot, hinnoittelu ja kaikki muu tieto, joka puolestaan vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen ja liiketoiminnan menestykseen.

Löydät tuotteiden hallinnan kohdasta > Tuotteet.

Tuotteiden lisääminen

Voit lisätä uuden tuotteen klikkaamalla Lisää tuote -painiketta. Digitaaliset tuotteet, tuotepaketit ja lahjakorttituotteet sen sijaan lisätään Lisää -linkistä.

Tuotteet

Voit hallita monenlaisia tuotteita.

Tuotteiden hallinta

Selailet tuotelistoja tuotetyyppien mukaan. Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset muokkaamaan tietoja.

Suodattimet ja haku

Suodattimien ja haun avulla löydät tuotteet helpommin. Kirjoita vain hakusana ja hae.

Mikäli käytät samaa hakua usein, voit tallentaa siitä oman listauksen klikkaamalla hakukentän oikeassa reunassa olevaa kirjainmerkki-ikonia.

Massatoiminnot

Massatoimintojen avulla muutat valittujen tuotteiden tietoja yhdellä päivityksellä. Voit esimerkiksi vaihtaa tuotteen tilaa, muuttaa valmistajaa tai lisätä tunnisteita.