Kaikki kokoelmatTuotteet
Digitaaliset tuotteet

Näin lisäät digitaalisia tuotteita kauppaan.

Päivitetty yli viikko sitten

Digitaalisten tuotteiden myynti tarjoaa mahdollisuuden myydä kuvia, ompelukaavoja, kirjoja, kuntosaliohjelmia tai mitä vain sähköisesti toimitettavia tuotteita. Tuotteet toimitetaan automaattisesti asiakkaan sähköpostiin tilauksen jälkeen.

Löydät tuotteiden hallinnan kohdasta > Tuotteet.

Digitaalisen tuotteen lisääminen

Lisäät uuden digitaalisen tuotteen klikkaamalla Lisää -linkkiä.

Lisää tuote -painikkeesta lisätään normaali fyysisesti toimitettava tuote.

Tuotteen toimitus

Digitaaliset tuotteet toimitetaan asiakkaalle aina sähköisesti. Automaattinen toimitus kerää samaan viestiin kaikki tilauksen sisältämät digitaalisten tuotteet ja lähettää latauslinkit asiakkaan antamaan sähköpostiin. Asiakas lataa näistä linkeistä ostamansa tuotteet omalle laitteelle.

Voimassaoloaika ja latauskerrat

Digitaalisen tuotteen tiedoista löytyy linkkien voimassaoloaika ja latauskerrat. Näiden avulla voit määritellä kuinka pitkään sähköpostissa saapunut linkki toimii asiakkaalle ja kuinka monta kertaa asiakas voi klikata linkkiä.

Voimassaoloaikaa ei yleensä kannata asettaa liian lyhyeksi ja esimerkiksi 6-12 kuukautta on useissa tapauksissa hyvä aikaväli.

Latauskertoja kannattaa olla riittävästi ja yleensä minimissään 3. Asiakas voi vahingossa tehdä tuplaklikkauksia tai lataus voi jäädä kesken ja silloin asiakas ei saa tuotetta, jos latauskertoja on vain 1.

Tuetut tiedostotyypit ja maksimikoot

Voit ladata yhden tai useamman tiedoston per digituote. Tuetut tiedostotyypit ovat:

• gif, jpeg, png, svg, xml, tiff, vnd, wbmp, webp, icon, bmp

• mp4, mj2, mpeg, ogg, quicktime, webm, m4v, flv, matroska, asf, wmv, vm

• txt, html, css, csv, json, pfd, zip, doc, openxml, xls, ppt

• mp3, wav, acc, ogg, flac, midi, wma, matroska

Maksimikoko yksittäiselle tiedostolle on 50 gigatavua.

Levytila

Digitaalisille tuotteille varattu levytila riippuu käytössä olevasta palvelupaketista. Voit katsoa levytilojen määrän pakettien ominaisuuslistasta kotisivulta.

Näet käytetyn levytilan myös tiedoston lisäämisessä.