Kaikki kokoelmatVerkkokauppaAsetukset
Verkkokaupan julkaisun tilat

Julkaise, sulje tai käytä verkkokauppaa tuotteiden esittelyyn.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupalla on 3 mahdollista julkaisun tilaa, Julkaistu, Suljettu ja Esittely. Löydät julkaisun tilan hallinnasta kohdasta > Verkkokauppa > Asetukset > Julkaisu > Tila.

Seuraavassa käymme läpi mitä nämä tarkoittavat.

Julkaistu verkkokauppa

Julkaistu-tilassa verkkokauppa on normaaliin tapaan käytettävissä.

Suljettu verkkokauppa

Suljettu-tilassa verkkokauppa on suljettu kokonaan ja se ei näy internetissä. Verkkokauppaa ei pääse katsomaan millään osoitteella.

Kun haluat sulkea verkkokaupan ulkopuolisilta perustamisen ajaksi, löydät ohjeet salasanan asetukseen täältä.

Verkkokauppa esittely-tilassa

Esittely-tilassa verkkokauppa ja tuotteet ovat normaaliin tapaan näkyvissä, mutta ostoksia ei voi tehdä. Toimintoa voi käyttää esimerkiksi kausikaupassa, jotta voi säilyttää hakukonesijoitukset.