Kaikki kokoelmatVerkkokauppaAsetukset
B2B-verkkokaupan asetukset

Valmiskauppa sopii myös yritysten väliseen kaupankäyntiin.

Päivitetty yli viikko sitten

Valmiskauppa sopii B2B-verkkokauppaan. Hyödynnä monipuolisia yritysten väliseen kaupankäyntiin suunniteltuja ominaisuuksia. Käymme seuraavaksi läpi miten saat kaiken hyödyn irti ominaisuuksista.

Vaadi asiakas rekisteröitymään

Voit vaatia asiakkaita rekisteröimään asiakastilin ja lisäksi asettaa verkkokaupan salasanojen taakse. Salasanalla suojattuun kauppaan asiakas pääsee ostoksille vasta kauppiaan hyväksyttyä rekisteröitymisen. Tällä tavalla voi tarkistaa kaikki kauppaan saapuvat asiakkaat etukäteen.

• Asiakastili vaaditaan ostamiseen; Asiakastilin rekisteröinti on pakollista, jotta voi tehdä ostoksia.

• Asiakastili ja kauppiaan hyväksyntä vaaditaan ostamiseen; Asiakastilin rekisteröinti on pakollista ja asiakas ei pääse näkemään verkkokaupan sisältöä ennen kauppiaan hyväksyntää.

Löydät valinnat kohdasta > Verkkokauppa > Asetukset > Ostaminen > Asiakastilit.

Näytä verottomat hinnat

Yritysten välisessä kaupankäynnissä yleinen käytäntö on ilmoittaa hinnat verottomina. Tämä onnistuu myös Valmiskaupassa. Voit näyttää verkkokaupassa verottomat hinnat ja lisätä verot mukaan vasta ostoskorissa / kassalla.

Löydät asetuksen kohdasta > Verkkokauppa > Muokkaa teemaa > Avaa teeman yleiset asetukset > Näytä hinnat verottomina.

Mallikuva Nova-teemasta.

Käytä tuotteiden esittelyyn

Verkkokauppa voi toimia myös pelkkänä tuotteiden esittelijänä ja silloin tuotteita ei pysty ostamaan. Voit tehdä esimerkiksi salasanojen takana olevan tuotekatalogin jälleenmyyjille.

Löydät asetuksen kohdasta > Verkkokauppa > Asetukset > Julkaisu > Tila > Esittely.