Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatVerkkokauppaVerkkotunnus
Uuden verkkotunnuksen rekisteröinti
Uuden verkkotunnuksen rekisteröinti

Näin voit rekisteröidä uuden verkkotunnuksen Valmiskaupan kautta.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Voit rekisteröidä yrityksellesi uuden verkkotunnuksen Valmiskaupan tilaamisen jälkeen. Verkkotunnuksen rekisteröinnistä ja ylläpidosta veloitetaan hinnaston mukaan.

Ennen verkkotunnuksen tilaamista kiinnitä erityistä huomiota siihen, että yrityksesi tiedot ja osoitteet ovat ajan tasalla kauppiastilisi tiedoissa (Oikea yläkulma > Tilaus). Muussa tapauksessa rekisteröinti saattaa epäonnistua tai verkkotunnuksen omistajan tiedot menevät väärin ja niitä voi olla hankala muuttaa myöhemmin oikeiksi.

Vinkit hyvän verkkotunnuksen valintaan

Kaikista paras verkkotunnus on lyhyt ja helposti muisettava. Osoitteen kannattaa liittyä kaupan nimeen tai toimialaan. Vältä aina erikoismerkkejä, numeroita ja väliviivoja, koska ne aiheuttavat sekaannuksia ja tekevät verkkotunnuksen lausumisesta hankalaa.

Näin rekisteröit uuden verkkotunnuksen

  1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Asetukset.

  2. Klikkaa Muokkaa-painiketta Verkkotunnus-kohdasta.

  3. Klikkaa Lisää verkkotunnus -painiketta.

  4. Kirjoita kenttään osoite esimerkiksi näin 👉 esimerkkikauppa.fi (kirjoita osoite pienellä ja ei erikoismerkkejä) ja klikkaa Hae-painiketta.

  5. Kun osoite on vapaana, voit rekisteröidä sen klikkaamalla Rekisteröi-painiketta. Mikäli osoite ei ole vapaa, kokeile hakea jotain muuta osoitetta.

  6. Tarkista oikealle avautuneesta valikosta huolellisesti Omistajan tiedot -kohta. Jos tiedoissa on virheitä, voit muuttaa niitä klikkaamalla Päivitä tiedot -painiketta.

  7. Valitse valikosta verkkokauppa, johon verkkotunnus liitetään.

  8. Hyväksy käyttöehdot.

  9. Klikkaa Tilaa ja vahvista-painiketta.

Rekisteröinnin jälkeen verkkotunnuksen aktivoituminen vaihtelee aina valitun päätteen mukaan. .fi päätteet aktivoituvat usein nopeasti, kun taas muissa päätteissä saattaa kestää useampikin tunti.

Oman verkkotunnuksen käyttäminen edellyttää Vakio tai laajempaa palvelupakettia.

Tietoa sähköposteista

Huomioithan, että verkkotunnukselle ei ole saatavissa sähköposteja suoraan Valmiskaupan kautta. Voit kuitenkin tilata sähköpostit esimerkiksi Google Workspace-palvelun kautta.

Vastasiko tämä kysymykseesi?