Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatTuotteet
Tuotekuvien käytännöt
Tuotekuvien käytännöt

Tietoa parhaista käytännöistä tuotekuviin liittyen.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Tuotekuvat kertovat tuotteesta enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvien määrään ja laatuun kannattaa aina panostaa, sillä niiden vaikutus myyntiin voi olla merkittävä.

Tarkkuus

Korkealaatuiset, tarkat kuvat ovat tärkeitä tuotteen houkuttelevuuden kannalta. Hyvä resoluutio on 1980 x 1080 pikseliä (Full HD) ja se varmistaa kuvien olevan teräviä sekä yksityiskohtaisia, jolloin asiakas saa selkeän käsityksen tuotteen ominaisuuksista.

Voit huoletta ladata isoja kuvia, sillä järjestelmä pienentää ladatun kuvan automaattisesti sopivaan kokoon.

Monipuolisuus

Tarjoamalla tuotteesta erilaisia kuvakulmia, lähikuvia ja kokonaiskuvia, annat asiakkaille kattavan näkemyksen tuotteen ulkonäöstä ja ominaisuuksista. Monipuoliset tuotekuvat auttavat asiakkaita hahmottamaan miltä tuote näyttää ja miten se soveltuu ajateltuun käyttötarkoitukseen. Väreihin perustuvissa tuotteissa kannattaa katsoa tuotteen kuvien vastaavan mahdollisimman hyvin tuotteen oikeaa väriä.

Hyvät ja monipuoliset tuotekuvat auttavat myös vähentämään tuotepalautuksia, sillä asiakkaille ei tule yllätyksiä saatuaan tuotteen. Vältettävissä oleviin tuotepalautuksiin kuluu aikaa ja ne voivat aiheuttaa paljon turhia kustannuksia.

Voit ladata tuotteelle niin monta kuvaa kuin tarpeen. Verkkokaupassa kuvien asetteluun vaikuttaa käytössä oleva teema.

Mallikuvassa tuotekuvia Nova-teemassa.

Vastasiko tämä kysymykseesi?