Siirry pääsisältöön
Valmiskaupan laskutus

Valmiskauppa tarjoaa joustavat laskutuskaudet ja monipuoliset maksuvaihtoehdot.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Valmiskaupassa lasku muodostetaan valitun laskutuskauden ja maksutavan mukaan.

Laskutuskauden pituus

Valitse sinulle parhaiten sopivan laskutuskauden pituus kuukausi- ja vuosilaskutuksesta. Vuosilaskutuksella saat tuntuvan alennuksen palvelun kuukausihinnasta, eikä sinun tarvitse huolehtia maksun muistamisesta kuukausittain.

Laskun maksaminen

Maksa kuukausilasku parhaiten sinulle sopivalla tavalla.

Verkkopankki

Laskun voi maksaa helposti ja turvallisesti Paytrail-maksupalvelun kautta. Saat laskun ohessa maksulinkin, jonka kautta siirryt valitsemaan verkkopankin ja pääset suorittamaan maksun.

Huomioithan, että jokainen lasku tulee maksaa meiltä saadun yksilöllisen maksulinkin kautta. Kahta laskua ei voi maksaa samalla maksulinkillä, eikä maksua voi suorittaa suoraan Paytrailin tilille.

Maksukortti

Hyväksymme myös Visa ja MasterCard maksukortit. Syötä korttitiedot laskun maksamisen yhteydessä ja jatkossa maksu veloitetaan automaattisesti kortiltasi. Palvelun tarjoaa Stripe.

Verkkolasku

Jos yrityksesi käyttää verkkolaskutusta, Valmiskauppa voi lähettää laskut suoraan verkkolaskuna. Laskutuspalvelun kumppanina toimii kotimainen Ropo.

Huomioithan, että sinulla täytyy olla tarvittavat/oikeat tiedot verkkolaskun vastaanottamiseen.

Laskun ja kuitin tulostaminen

Kaikki Valmiskaupan laskut ja kuitit ovat tulostettavissa kaupan hallinnasta kohdasta > Oikea yläkulma > Tilaus > Viimeisimmät laskut. Klikkaa laskun numeroa ja löydät sivulta laskun täydellisen sisällön sekä kuitin ja laskun tallentamisen omalle koneelle pdf-muodossa.

Laskujen maksaminen ajallaan on tärkeää, sillä maksun viivästyessä reskontran automaatio huolehtii ensin kaupan hallinnan sulkeutumisesta ja lopulta koko palvelun irtisanomisesta. Jos palvelut ovat päässeet sulkeutumaan ja haluat aktivoida ne takaisin käyttöösi, löydät ohjeen täältä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?