Kaikki kokoelmatVerkkokauppaAsetukset
Verkkokaupan asetus salasanan taakse rakennuksen ajaksi

Suojaa verkkokauppa ulkopuolisilta rakennuksen ajaksi.

Päivitetty yli viikko sitten

Voit asettaa verkkokauppaan salasanan rakennuksen ajaksi ja silloin ulkopuoliset eivät pääse näkemään verkkokauppaa keskeneräisenä.

Löydät asetuksen kohdasta > Verkkokauppa > Asetukset > Julkaisu > Salasanalla suojattu.

Näkymä verkkokaupassa

Kun asetat salasanan näkyy verkkokaupan etusivulla uutiskirjeen tilaus ja kauppaan kirjautuminen. Kirjaudu kauppaan-linkistä voit kirjautua sisään asettamallasi salasanalla ja nähdä verkkokaupan sellaisena kuin se on.

Ennen julkaisua

Muista poistaa salasana ennen verkkokaupan julkaisua, jotta asiakkaat pääsevät ostoksille.