Siirry pääsisältöön
Alennuskoodit

Näin luot kauppaan erilaisia alennuskoodeja.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Alennuskoodit ovat mainio tapa aktivoida asiakkaita kauppaan ostoksille. Voit luoda monen tyyppisiä alennuskoodeja ja rajata niitä tarpeen mukaan hyvinkin suppealle kohreyhmälle tai yksittäiselle asiakkaalle.

Lisäät alennuksen kohdasta > Markkinointi > Lisää alennus > Luo alennuskoodi.

Alennuskoodin lisääminen

Ensimmäinen valinta on alennuskoodin tyyppi.

  • Tuotealennus alentaa tuotteiden hintaa.

  • Osta x, maksa y alentaa tuotteiden hintoja asetettujen määrien perusteella.

  • Alennus toimituskuluista antaa alennuksen tilauksen toimituskuluista.

  • Alennus loppusummasta antaa alennuksen tilauksen loppusummasta.

Alennuskoodi

Kirjoita koodi käsin kenttään tai klikkaa Arvo-koodi -painiketta. Voit lisätä myös useita koodeja erottelemalla ne pilkulla (koodi1,koodi2,koodi3).

Koodin käyttökerrat asiakasta kohden; Kuinka monta kertaa sama asiakas (asiakastili) voi käyttää koodia. Asettamalla tämän valinnan päälle, alennuskoodin käyttö saattaa estyä niiltä asiakkailta, jotka eivät ole kaupassa kirjautuneet sisään omalle tilille.

Koodeja käytettävissä yhteensä; kuinka monta kertaa koodeja voi käyttää yhteensä. Kun haluat tehdä kertakäyttökoodin, rajaa arvoksi 1.

Ostettava vähintään; ostoskorin minimisumma, joka vaaditaan ennen kuin koodin voi lunastaa.

Alennuksen määrä

Alennuksen määrän asettaminen vaihtelee sen mukaan mikä alennuksen tyyppi on kyseessä. Osassa voi asettaa prosentin, osassa prosentin tai kiinteän summan ja osassa valitaan tuotteita, joita alennus koskee.

Mallikuvassa prosentti tai summa valinta.

Rajaukset

Eri alennuksissa on erilaisia rajauksia alennuksen tyypistä riippuen. Kaikissa on kuitenkin sama toimintaperiaate ja voit näiden avulla rajata koodien käyttämistä esimerkiksi valmistajan tai tuoteryhmän perusteella.

Voimassaoloaika

Riippuen alennuksen tyypistä voit asettaa jatkuvan voimassaolon, jonka myötä alennus ei vanhene. Osassa alennuksia vaaditaan myös alennuksen päättymispäivän valitseminen.

Tila ja kuvaus

Valitse kampanjan tila ja millä nimellä se näkyy hallinnassa. Aseta myös nimi ja kuvaus, jotka näkyvät asiakkaalle kaupassa (esim. Alennuskoodi).

Alennusten yhdistäminen

Voit hallita erilaisten alennusten yhdistämistä eli mitä kaikkia alennuksia asiakas voi käyttää per tilaus.


Vastasiko tämä kysymykseesi?