Mitä Valmiskaupalla voi myydä?

Palvelu tarjoaa laajat mahdollisuudet eri tuotetyyppien myyntiin ja hallintaan.

Manne avatar
Tekijä: Manne
Päivitetty yli viikko sitten

Valmiskaupalla voit myydä monenlaisia tuotteita sähköisistä lahjakorteista ladattaviin tiedostoihin ja fyysisiin tuotteisiin.

Fyysiset tuotteet

Valmiskauppa on erinomainen alusta fyysisten tuotteiden myyntiin. Voit lisätä myyntiin kaiken kokoisia, värisiä ja painoisia tuotteita ilman turhia rajoituksia. Tuotehallinta auttaa sinua seuraamaan varastotilannetta ja hallitsemaan tilauksia helposti. Integroidut toimitustavat varmistavat, että tuotteiden toimitus asiakkaalle on nopeaa ja sujuvaa.

Digitaaliset tuotteet

Voit myydä myös digitaalisia tuotteita, kuten e-kirjoja, musiikkia, ohjelmistoja tai muita ladattavia tiedostoja. Valmiskauppa tukee turvallisia latauksia ja varmistaa, että asiakkaasi saavat tilaamansa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti sähköisessä muodossa.

Lahjakortit

Valmiskauppa tekee lahjakorttien myynnistä helppoa. Voit luoda erilaisia lahjakortteja ja ne toimitetaan maksetun tilauksen jälkeen automaattisesti asiakkaan sähköpostiin. Lahjakortin koodi on heti käytettävissä, mikä tekee kaikille osapuolille prosessista nopean ja kätevän.